Gå til forsiden
 

Om NAME UNIT

Vår målsetting

Konseptet NAME UNIT ble lansert med målsetting om å tilby norske forbrukere websider og domenenavn til markedets laveste priser, uten å gå på bekostning av stabilitet og kvalitet. NAME UNIT har også som mål å tilby et hostingprodukt som ikke krever spesielle forkunnskaper for våre brukere. Det skal med andre ord være lett å sette seg inn i våre systemer, og benytte ditt produkt.

Ved å automatisere mye av de daglige arbeidsoppgavene, samt tenke strategisk med hensyn på oppbygging av infrastruktur, gjør at NAME UNIT får et konkurransemessig fortrinn i forhold til andre leverandører i samme bransje. Vi tilbyr rask og effektiv kundeservice via e-post, og en godt guide/spørsmål-og-svar database gjør det lett for oss å yte god service ovenfor våre kunder.

Historikk

NAME UNIT ble startet og driftes den dag i dag av pionerer i webhotellbransjen. Vår erfaring fra tidligere bedrifterer noe våre kunder nyter godt av.

Våre systemer (servere og nettverk):

Til tross for å ha en av markedets desidert laveste priser på webhostingtjenester, har dette aldri gått på bekostning av kvaliteten. Vi har utelukket valgt å satse på robust og utprøvd teknologi levert av DELL.

Våre tjenere blir overvåket 24/7 av meget dyktig teknisk personale. Ved å implementere forskjellige sikkerhetsmekanismer i våre systemer, kan våre vakthavende teknikere bli varslet å utføre nødvendig vedlikehold på servere og nettverk før det blir et problem som merkes av deg som kunde.

Vi har utelukket valgt utplassering i serversentere så nær dine sluttbrukere som mulig. Eksempelvis i Norge har vi valgt datasentere som er tilsluttet det norske Internett-knutepunktet (NIX), med fibertilknytning (TDC Song Networks Norge). Dette gir dine brukere en langt bedre responstid enn tilsvarende hostingløsninger som befinner seg i Danmark, Sverige, USA osv.

Ytteligere spørsmål?

Hvis du har ytteligere spørsmål, se vår spørsmål-svar-database eller ta kontakt med kundeservice. Vi skal forsøke å besvare dine spørsmål så godt det lar seg gjøre.

Adresse:

Vår postadresse er:

    Name Unit Limited
    Postboks 16
    NO-1901

Besøksadresse ved serversenteret (MCI WorldCom, Vollebekk [kart]):

    Hans Møller Gasmannsvei 9
    NO-0598 Oslo

Vi minner også om vår tjenestestatusside på nameunitstatus.com. På denne siden kan man til enhver tid sjekke driftsstatus på vår serverpark, selv ved lokale nettverksproblemer ved serversenteret.